Cazare in Baska Voda, cazare, oferte cazare


Cazare Croatia, Hoteluri Croatia


Cazare Baska Voda

     Orasul Baska Voda este situat la poalele Muntelui Biokovo, la o distanta de 10 kilometri de Makarska, fiind una dintre statiunile cunoscute de pe Riviera Makarska. Printre atractiile acestui oras se afla o cetate antica, un mic port maritim, biserica in stil baroc Sf.Lovre si biserica parohiala Sf. Nikola, ce a fost construita la sfarsitul secolului al XIX-lea. In perioada sezonului estival in acest oras sunt organizate concerte, expozitii, manifestatii si piese de teatru, iar datorita gamei diversificata de facilitati de agrement este recomandat tinerilor si celor care doresc sa petreaca o vacanta dinamica.

     Plajele din acest oras impresioneaza prin lungimea de cativa kilometri si clasificarea la Blue Flag, fiind astfel dovedita atentia acordata pentru a ingriji mediul. Turistii care aleg sa isi petreaca vacanta in orasul Baska Voda se pot bucura de plaje minunate cu nisip si pietris, cat si de diferite terenuri de sport, locuri pentru nave si scoli de scufundari, aceasta localitate fiind atestata documentar pentru prima data in anul 1688. In ceea ce priveste cazarea, exista hoteluri de mici dimeniuni, alaturi de case de vacanta, vile si pensiuni, ce ofera conditii bune de cazare.

     Datorita trecutului istoric bogat al acestui oras, este potrivit atat pentru a vizita monumente istorice de o deosebita importanta, cat si pentru a petrece un sejur relaxant sub razele soarelui sau pentru a beneficia de gama diversificata de facilitati de agrement pe care o ofera, fiind un oras special din Croatia.


1 hotel gasit,    ordoneaza dupa:      

Hotel Horizont Spa & Wellness Baska Voda

Hotelul Horizont Spa & Wellness**** este o unitate de cazare din orasul Baska, ce a fost recent renovata si este alcatuita dintr-o cladire cu 5 etaje, oferind conditii bune de cazare, in camere si apartamente confortabile si modern decorate. De asemenea, acest hotel ofera clientilor sai un Centru Spa,...

Clasificare hoteluri
Hoteluri 4 stele (1)
Distanta fata de plaja
Pana in 50 m (1)
Tip unitate
Hotel (1)
Facilitati Hoteluri
parcare (1)
receptie (1)
restaurant (1)
lobby bar (1)
sala de conferinte (1)
Centru Spa & Wellness (1)
jacuzzi (1)
sauna (1)
Facilitati Camere
grup sanitar propriu (1)
uscator de par (1)
telefon (1)
minibar (1)
aer conditionat (1)
balcon (1)
baie cu cada (1)
internet wireless (1)
baie cu dus (1)
paturi twin (1)
pat matrimonial (1)
Activitati sportive
fitness (1)
piscina exterioara (1)
piscina interioara (1)
masa de tenis (1)
biliard (1)
Tipuri Hotel
Plaja/Malul marii (1)
Romantic/Luna de miere (1)
Relaxare/Wellness & Spa (1)
Afaceri (1)